tisdag, september 04, 2007

Välkomna på en rundvandring i Mölndals kvarnby 13/9!Svensk biblioteksförening region väst bjuder in till en guidad rundvandring med Lars Gahrn i Mölndals Kvarnby.

Bilden på gamla polishuset i Kvarnbyn är tagen av maol med Creative Commons Licens.

Mölndals kvarnby är en gammal industrimiljö med gamla arbetarbostäder byggda från 1800-talets mitt. Det är en spännande miljö med en rik historia att berätta. Vår guide på rundvandringen är Mölndalsprofilen och Gunneboexperten Lars Gahrn.

Vi samlas kl. 17.50 torsdagen den 13/9 utanför Mölndals Museum. Rundvandringen tar ca.1 timme. Efteråt, vid 19.00-tiden, går vi till Kråkans krog, de som vill, för att äta lite mat.
För att underlätta för Kråkans krog vill de gärna veta hur många som kommer och vad vi vill äta. Detta för att det ska gå så smidigt som möjligt.


Detta går att välja mellan:


  • Bookmaker - Toast med oxfilé, senap och pepparrot 85kr

  • Charlie Brown - Toast med stuvade champinjoner och bacon 85kr

  • Räkomelett 85kr

  • Vegetarisk omelett 85kr
Biblioteksföreningen bjuder på rundvandringen men besöket på Kråkans krog betalas av var och en.

Vägbeskrivning:
Bil - kör till Mölndals centrum och mot Gunnebo. Kör uppför Mölndals kråka och du har museet på höger hand.
Spårvagn - ta 4:an till Mölndals centrum och gå mot Kvarnbyn, gå över bron förbi Papyrus och Kvarnbyskolan uppför Mölndals kråka.

Sista anmälningsdag: 10 septemberAnsvarig: Ann-Kristin Årman
E-post: ann-kristin.arman @ chalmers.se
OBS! Märk anmälan SFIS

Om du får förhinder efter att du anmält dig och inte kan delta i rundvandringen i Mölndals kvarnby eller följa med till Kråkans krog, meddela mig detta så att jag kan avboka din plats alt. matbeställning. Om du gör det så kan någon annan få din plats!

Inga kommentarer: