tisdag, mars 06, 2007

Det finns fortfarande platser kvar!

Att vara duktig på sitt arbete räcker sällan ensamt till att utvecklas i sin karriär. För att få den utveckling man önskar i lön, uppdrag och arbetsmiljö behöver man vara skicklig på att bygga nätverk.

På detta seminarium får du möjlighet att fördjupa dig i vad du verkligen vill med din karriär och hur du med hjälp av effektivt och roligt nätverksbyggande kan komma längre i din karriär än du tror är möjligt – om du vill.

Ur innehållet:
I huvudet på en nätverkare
Dörren inSju strategiska beslut
Fem vanligaste minorna
Energitjuvar och propplösareEtt nätverk som lyfter fram det bästa hos dig
Nätverkskartan för ditt nästa projekt

Kursledare är Lucia Forsberg, kreativitetskonsult med bakgrund som stabsjurist hos ÖB, VD för ett företagarcenter, utvecklingsledare i en kommun, coach åt företagare och ledare och internationellt anlitad konsult inom nätverk, kreativitet och ledarskap. Lucia är även den första göteborgskan som utsetts till Årets Stockholmska. Hon arbetar inspirerande och interaktivt med deltagarna så att det uppstår ett positivt flöde och praktisk förståelse för hur var och en kan nätverka effektivare. Läs mer på www.kkikk.se
I kurslitteraturen ingår boken Idébok för nätverkare av Lucia Forsberg samt ett kurskompendium.

Datum: 13 marsTid: kl 09-17
Plats: SCA Hygiene Products, Bäckstensgatan 5
Pris för medlem: 1.500 kr
Pris för icke medlem: 1.700 kr
Sista anmälningsdag: 5 mars
Anmälan till Ann-Christin Karlén ann-christin.karlen at vinge.se
031-7223500

Till SCA tar man sig lätt med buss 771 från NE-platsen till Hpl. Norra LångebergsgatanBuss 772 går från Mölndals station (riktning Marklandsgatan) till Hpl. Norra LångebergsgatanDet finns även gott om parkering för den som önskar ta sig dit med egen bil. Samåk gärna!

Inga kommentarer: