tisdag, juni 03, 2014

SFIS Väst välkomnar nya styrelseledamöter

I samband med vårens årsmöte fick SFIS Västs styrelse nya medlemmar. Vi välkomnar Elinor Magnusson och Stina Johansson och ser fram emot ett spännande SFIS-år tillsammans.
Stina och Elinor är nya styrelseledamöter i väst
Stina Johansson har en bakgrund som statsvetare och har sedan utbildat sig till bibliotekarie på Högskolan i Borås. Idag arbetar hon som bibliotekarie/bibliometriker på avdelningen för vetenskaplig kommunikation på Chalmers bibliotek och hyser ett stort intresse för bibliometri, tjänster för forskningsdata och datavisualisering.

Stina är medlem/verksam inom SFIS sedan ett år tillbaka. Hon tycker att SFIS är en förening med bredd, något som sätter bibliotekarierollen i ett större sammanhang och ser det som en styrka.
- I styrelsen vill jag bidra med ett "nytänk" kring tjänster som forsknings-, universitets- och högskolebiblioteken kan erbjuda sina användare.
 

Elinor Magnusson arbetar som Senior Information Specialist på SCA Hygiene Products i Mölndal. Elinor, som länge varit verksam inom SFIS, har bland annat varit drivande i RIPS, SFIS nätverk för frågor som rör näringslivets informationsverksamhet.  
- Det bästa med SFIS är alla kollegorna, nätverken, alla intressanta studiebesök och arrangemang. Utan SFIS hade jag aldrig varit yrkesmässigt där jag är idag.

Genom styrelsearbetet vill Elinor sprida kunskap om en spännande yrkesroll och arbeta för ett program med intressanta studiebesök och aktiviteter. Elinor blev utsedd till Årets informationsspecialist 2014.

Uppgifter om och kontaktuppgifter till styrelsen i SFIS Väst finner du här.
Kontakta oss gärna med tankar och idéer om SFIS och vårt program.

Trevlig sommar!

Styrelsen för SFIS Väst

Inga kommentarer: