fredag, augusti 14, 2009

Dags för höstens första lunchbokcirkel

Den 15 september kl. 12-13 träffas vi hos Viveca Nyström på Nääs fabriker. Nedan hittar du de böcker som är på förslag att vi skall diskutera.
Chris Anderson: ”Free – the future of a radical price"

Vad kostar gratiskulturen? De som äger servrarna och sladdarna kontrollerar också friheten på internet. I sin nya bok diskuterar Chris Anderson, redaktör på Wired, de nya affärsmodeller som växer fram på nätet. Chris Anderson har tidigare gett ut boken ”The Long Tail” (2006) om försäljning på nätet."Micael Dahlén menar att samhället under det senaste decenniet har genomgått en dramatisk förändring. Tack vare all ny teknik och infrastruktur kan vi idag byta jobb, partner och mobiltelefon i en rasande fart. Våra nyvunna möjligheter kan göra oss stressade, men lär vi oss handskas med situationen på rätt sätt, kan vi bli lyckligare än aldrig förr".

Nextopia – Livet, lyckan och pengarna i Förväntningssamhället
Micael Dahlén är professor på Handelshögskolan i Stockholm. I Nextopia skriver han om förväntningssamhället och vår tids hetsade förändringsbegär.

Läs mer om boken:
En ny form av lycka
IT-stress tar över ditt liv
Hajp bästa reklamen

Rösta till höger i menyn!
Anmälan snarast men senast den10/9 till Viveca, vivecany@gmail.com.


Är du intresserad av att vara med men inte har möjlighet att komma ifrån vid lunch? Hör av dig så kan vi s eom vi kan få ihop en träff vid något annat tillfälle!

Inga kommentarer: