fredag, september 15, 2006

Studiebesök hos Partille Bokhandel


" I Sävedalen tog jag mig också en liten titt på Partille bokhandel. Där inne hade jag aldrig varit förut och jävlar vilken upplevelse det var. Jag har alltid trott att det var en pytteliten boklåda, men den var enormt stor. Där fanns en bardisk på avdelningen för matböcker. Avdelningen för reselitteratur var inredd som en gammal spårvagn och en tågperrong. En avdelning med antikvarisk litteratur fanns där också med möjlighet att dricka te. Tjusigt värre" (utdrag ur Jens blogg)SFIS Väst inbjuder dig till ett besök hos Partille Bokhandel måndagen den 2 oktober 2006 kl 18.00

Partille Bokhandel är ansedd som en av Göteborgs bättre med ett mycket ambitiöst föreläsningsprogram och speciell inredning.

Vi kommer att träffa ägarna Margareta von Geijer och Gunilla Ericsson vilka driver denna bokhandel på ett annorlunda och personligt sätt. De kommer att berätta om varför de startade denna boklåda, hur de driver den och vad som är så speciellt.

Bil: åk E20 mot Stockholm. Tag av vid Fräntorpsmotet och fortsätt rakt fram. Vid rondellen väljer du Göteborgsvägen som går på höger sida om nybyggda Triumf-glasscafeet. Efter en kilometer så har du kommit fram till Partille Bokhandel som ligger på höger sida.

Buss: Linje 513 från Heden går genom Sävedalen via Polhemsplatsen och Svingeln och stannnar efter 16 minuter från Heden vid hållplats Allévägen, knappt 100 meter från bokhandeln. (Detta är en ringlinje så ta och fråga chauffören om han kör mot Sävedalen först).Anmälan sker till Eva Ekman (tel. 031/776 17 15, 070 477 47 50) senast 28 september.


Välkomna önskar SFIS Väst!

Inga kommentarer: